Home Schoolleven

Stella Maris leeft!

Een school is meer dan een plek om te leren leren. Met meer dan 70 nationaliteiten, alle religies en overtuigingen in een huis, is COEXIST een motto dat ons op het lijf geschreven is: wij oefenen hier elke dag opnieuw in samen leren leven en leren kiezen. 

Stella Maris in actie

Leren gebeurt niet alleen binnen de klasmuren. Leren doe je niet alleen uit handboeken en lesuren. Daarom maken we werk van projecten, uitstappen, gastsprekers, bedrijfsbezoeken, …

Ontdek onze activiteiten

Stella Maris beweegt

‘Sport beweegt je school!’ Samen met de Stichting Vlaamse Schoolsport en het Bloso maken we werk van een degelijk bewegings- en sportbeleid. Echte sportievelingen kunnen niet alleen binnen de schooluren en -muren meedoen, maar ook op woensdagnamiddag en in het weekend.

Hoe we sporten

Stella Maris Internationaal

Durf je dromen van een stage in het buitenland? Onze school werkt samen met Erasmus+ , een programma van de Europese Unie waarmee we onze leerlingen Voeding & Horeca in de derde graad deze unieke ervaring kunnen geven. Een geweldig avontuur én het staat mooi op je cv.

Meer informatie

Partners

Modern technisch onderwijs en een stevige beroepsopleiding krijg je maar dankzij een goede samenwerking met het bedrijfsleven.

Onze partners